Bloemendaal zet Stappen

Naar slim en duurzaam wonen

Beschrijving

Als we die stap tot verduurzaming van onze woning wél zetten, levert dat een lagere energierekening op, maar ook meteen meer comfort.

Waarom zouden we dan nog een dag langer in een tochtig huis blijven zitten? Laten we onze huizen een toekomst gunnen, en onszelf meer comfort - en een hogere verkoopwaarde - als we besluiten te verhuizen.

Elke stap is goed; hoe klein ook. We zijn ervan overtuigd dat na die eerste stap de volgende stappen komen, met steeds meer impact. Zodat op een gegeven moment bij een verbouwing of vervangingsmoment niet meer wordt bespaard op isolatie en duurzaamheid.

Bloemendaal zet Stappen wil zoveel mogelijk inwoners inspireren en bewegen tot het realiseren van de hoogst haalbare isolatiewaardes en het nemen van andere duurzaamheidsmaatregelen. Op een positieve manier en door het bieden van een duidelijk handelingsperspectief.

Het KlimaatLab ontwikkelde het concept, de strategie en realiseerde het platform en de nieuwsbrief. Daarnaast wordt er door het KlimaatLab een transitiecoalitie van burgers opgezet om van onderaf bewoners met de verduurzaming van hun woning te helpen.

 

Klant

Gemeente Bloemendaal

Team

Art den Boer, Annemiek van Bentem, Anna Richt Hannema, Femke Nannes, Lunette Strijker

Meer weten?

Wil je dat we contact met jou opnemen of heb je een vraag? Bel of mail ons.